Vågar vi hoppas?!

Hej och hå vad veckorna går i rasande takt. Snart mars och vi preppar för fullt inför lamning som drar igång om ganska precis en månad. Det har kommit väldigt (betoning) mycket snö senaste tiden, men i slutet av denna vecka ser det ut att vända och riktigt vår-vinter-väder är att vänta med strålande solsken och temperatur kring nollan. Påsken infaller i år mitt under brinnande lamningsperiod, vilket innebär att vi i familjen inte har mycket tid över till annat än fokus på fåren dessa dagar. Men är det så att ni är intresserade av att handla av våra produkter just till påsk, hör av er innan så ska vi självklart se vad vi kan stå till tjänst med för lokala delikatesser till påskbordet. Hönorna värper då som bara den, så ägg finns det gott om!

Som sagt har det kommit rejält med snö senaste tiden.
Vågar vi hoppas att denna prognos stämmer?!
Ibland får man in en riktig pangorder av ägg! Våra bruna damer tackar för förtroendet att få leverera ägg till kunder i närområdet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *