Envisa tackor, radio och ett sjujäkla pangväder

Ännu en vecka har passerat och vi är nu inne i slutet av lamningen. Det lammar dock fortfarande tackor varje dygn och jag har aldrig varit med om mer envisa tackor till att lamma på natten. Jag tror det har lammat varje natt utom en sedan allting drog igång. Nåja, inget vi kan styra över så det är bara att bita i och kämpa på. Jag känner hur jag grymt mycket börjar längta efter min sida av sängen, som står där helt orörd sedan 25 mars. Under lamningen består min sovplats nämligen av en variation av soffan och en utlagd madrass i vardagsrummet.
I fredags var jag med i radio. De ringde från P4 Norrbotten och frågade om de inte kunde få komma ut till farmen och göra ett kortare reportage. Jadå det går bra svarade jag! Fast nog var jag rätt nervös innan. Jag har bara varit med i radio en gång tidigare. Men det hela gick bra och jag tror att det ändå blev ett rätt uppskattat inslag. Kul när man kan få bjuda på lite positiv stämning och känsla i allt det här tråkiga och negativa som vi alla just nu befinner oss i, i och med pandemin.
I övrigt så visar sig vädret från sin allra bästa sida och vi har njutit av sol och värme flera dagar i sträck. Så himla härligt alltså! Fast jag tror det ska vända och bli sämre väder, men april månad är ju inte slut ännu, så det är väl rätt väntat.
Till helgen kommer vi att befinna oss på årets första REKO-utlämning i Sunderbyn. Så är ni sugna på att handla lokala godsaker inför valborgsmässohelgen, tycker jag ni ska söka upp REKO Rutt 616 Luleå-Boden på facebook och göra er beställning. Denna gång har vi passande nog, främst fokus på smarrig grillkorv. Det kommer bli toppen!

Spana in detta väder alltså!
Årets flasklamm
Jo men jag är söt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *