Tittut!

Härliga vårvinter, du är välkommen! Man kan inte annat än fullständigt älska dessa fantastiska vårvinterdagar och det är nog mycket tack vare denna ”extra årstid” som gör´t så himla fint att bo i denna del av landet 🙂  Vi laddar för fullt och försöker göra bort så mycket som möjligt, som det senare inte finns tid till att fixa och trixa med. Vi har även haft årsmöte med Fåravelsföreningen, där jag sitter som sekreterare sedan ett antal år. Jag var dock inte på omval denna gång, så det var lugna puckar. Extra roligt var att vi hade finfint besök från förbundet, i form av Thomas Eriksson som är lammproducent i Västernorrland. Så roligt att han tog sig tid och möjlighet att komma upp till oss och vi hade riktigt bra diskussioner tillsammans.

Tittut! Denna tid på året skottar vi upp på baksidan av fårhuset och tackorna får komma ut en stund varje dygn i solskenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *